Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Quins són els avantatges dels grups electrògens dièsel paral·lels?

Temps: 2018-09-15 Accessos : 5

Quins són els avantatges dels grups electrògens dièsel paral·lels? En primer lloc, hem d'entendre quina és la combinació de grups electrògens dièsel i armaris. L'armari paral·lel també és l'armari de control automàtic del generador.

 Quan es combinen dos o més grups electrògens per subministrar energia a la càrrega, o quan un o més grups electrògens es combinen per subministrar energia a la xarxa, els grups electrògens dièsel han d'estar en paral·lel, de manera que el sistema pugui complir els requisits de la junta. subministrar energia i generar electricitat. La màquina funciona amb normalitat.

Avantatges dels grups electrògens dièsel paral·lels:

 1. Millorar la fiabilitat i continuïtat del sistema d'alimentació. Com que es connecten diverses unitats en paral·lel per formar una xarxa elèctrica, la tensió i la freqüència de la font d'alimentació són estables i poden suportar l'impacte de grans canvis de càrrega.
 2. El manteniment i el manteniment són més convenients. Es poden utilitzar diverses unitats en paral·lel, es poden enviar de manera centralitzada i distribuir càrregues actives i reactives, cosa que pot fer que el manteniment i la reparació siguin còmodes i oportuns.
 3. Més econòmic. Segons la mida de la càrrega en línia, es pot invertir un nombre adequat d'unitats de baixa potència per reduir el malbaratament de combustible i oli causats per l'operació de càrrega petita de les unitats d'alta potència.
 4. L'expansió futura és més flexible. Només cal instal·lar la generació d'energia i l'equip paral·lel de la potència actual requerida. Quan l'empresa hagi d'ampliar la capacitat de la xarxa en el futur, afegirà grups electrògens dièsel i l'expansió dels grups electrògens es pot realitzar fàcilment a par.

Quant de temps cal substituir els tres elements de filtre del grup electrògen dièsel?

Els tres elements de filtre dels grups electrògens dièsel es divideixen en filtre dièsel, filtre d'oli i filtre d'aire. Llavors, quant de temps cal substituir els tres elements de filtre del grup electrògen dièsel?

1. El filtre dièsel s'ha de substituir una vegada després de 400 hores de funcionament del grup electrògen dièsel. El cicle de substitució també depèn de la qualitat del gasoil. Si la qualitat del gasoil és deficient, s'ha d'escurçar el cicle de substitució.
 2. El filtre d'oli s'ha de substituir una vegada quan el grup electrògen dièsel funciona durant unes 200 hores.
 3. El filtre d'aire es substitueix segons la visualització de l'indicador. Si la qualitat de l'aire a la zona on s'utilitza el grup electrògen dièsel és deficient, també s'ha d'escurçar el cicle de substitució del filtre d'aire.

 L'anterior és la situació general de substitució dels tres elements filtrants d'un grup electrògen dièsel, però el període de substitució és diferent segons el temps d'ús de la zona.llel, la qual cosa fa que la inversió inicial sigui més econòmica.