Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Quins són els avantatges dels grups electrògens dièsel paral·lels?

Temps: 2018-12-20 Accessos : 2

Quins són els avantatges dels grups electrògens dièsel paral·lels? En primer lloc, hem d'entendre quina és la combinació de grups electrògens dièsel i armaris. L'armari paral·lel també és l'armari de control automàtic del generador.

Quan es combinen dos o més grups electrògens per subministrar energia a la càrrega, o quan un o més grups electrògens es combinen per subministrar energia a la xarxa, els grups electrògens dièsel han d'estar en paral·lel, de manera que el sistema pugui complir els requisits de la junta. subministrar energia i generar electricitat. La màquina funciona amb normalitat.

Avantatges dels grups electrògens dièsel paral·lels:

 1. Millorar la fiabilitat i continuïtat del sistema d'alimentació. Com que es connecten diverses unitats en paral·lel per formar una xarxa elèctrica, la tensió i la freqüència de la font d'alimentació són estables i poden suportar l'impacte de grans canvis de càrrega.
 2. El manteniment i el manteniment són més convenients. Es poden utilitzar diverses unitats en paral·lel, es poden enviar de manera centralitzada i distribuir càrregues actives i reactives, cosa que pot fer que el manteniment i la reparació siguin còmodes i oportuns.
 3. Més econòmic. Segons la mida de la càrrega en línia, es pot invertir un nombre adequat d'unitats de baixa potència per reduir el malbaratament de combustible i oli causats per l'operació de càrrega petita de les unitats d'alta potència.
 4. L'expansió futura és més flexible. Només cal instal·lar la generació d'energia i l'equip paral·lel de la potència actual requerida. Quan l'empresa necessiti ampliar la capacitat de la xarxa en el futur, afegirà grups electrògens dièsel i l'expansió dels grups electrògens es pot realitzar fàcilment en paral·lel, cosa que fa que la inversió inicial sigui més econòmica.