Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Com triar el combustible per al grup electrògen dièsel?

Temps: 2018-06-20 Accessos : 5

La selecció de combustible per a grups electrògens dièsel també és molt important. Només escollint el combustible adequat i de bona qualitat es pot allargar la vida útil dels grups electrògens dièsel. Llavors, com triar el combustible per al grup electrògen dièsel?

 1. El combustible que escollim ha d'utilitzar el combustible recomanat al manual d'operacions del grup electrògen dièsel. Aquest és el combustible més adequat per als actuals grups electrògens dièsel. L'ús del combustible correcte pot reduir el manteniment dels grups electrògens dièsel i augmentar la vida útil dels grups electrògens dièsel.
 2. Trieu el dièsel correcte segons la temperatura ambient de la zona on s'utilitza el grup electrògen dièsel. A 5-42 ℃, 0 #, -10 # es pot utilitzar dièsel lleuger, 10 # dièsel lleuger es pot utilitzar a les zones del sud i -20 #, -35 # es pot utilitzar dièsel lleuger a les zones alpines del nord d'hivern.
 3. El combustible del dipòsit de combustible no s'ha d'omplir en excés, i molt menys desbordar el dipòsit de combustible i la tapa del dipòsit de combustible s'ha de tancar de manera segura. Si el dipòsit de combustible es col·loca a l'exterior, s'ha d'afegir una coberta per a la pluja.
 4. Quan afegiu combustible, presteu atenció a l'entorn i feu un bon treball de prevenció d'incendis i explosions, i està estrictament prohibit fumar.
 L'anterior és com triar el combustible per al grup electrògen dièsel? Espero que tothom pugui utilitzar els grups electrògens dièsel de manera correcta i segura per reduir la taxa de fallades dels generadors dièsel.