Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Precaucions per a la instal·lació del grup electrògen dièsel

Temps: 2018-01-05 Accessos : 9

1. Utilitzeu dièsel lleuger 0#~-30# per al dièsel; Especifiqueu l'oli de motor de grau 15W-40CD per a l'oli de motor (o segons els requisits del manual del motor dièsel).
2. La temperatura inicial és superior a +5℃; amb un dispositiu d'escalfament d'aigua i oli, la temperatura inicial és de -15 ℃; Quan la unitat s'utilitza per sota de 0 ℃, s'han d'adoptar mesures anticongelants i altres mesures d'arrencada a baixa temperatura.
3. Coeficient de soroll de la unitat: ≤85~95db (A), d'acord amb els estàndards internacionals.
4. A més de proporcionar grups electrògens d'ús del sòl de 8KW-1600KW, la nostra empresa també pot proporcionar grups electrògens marins amb el mateix nivell de potència i diversos grups electrògens amb 60 HZ 1800 rpm.
5. El grup electrògen produït per la nostra empresa compleix els requisits dels estàndards GB/T2820.1, .5, .6 i ISO8528 "Conjunt electrògen de combustió interna alternatiu".
6. Mètode de regulació de pressió: automàtic o manual.
7. Atenció als usuaris en zones fredes: segons els canvis de temperatura, l'oli, el gasoil i el refrigerant s'han d'ajustar adequadament per garantir el funcionament normal de la unitat.
8. Amb l'actualització contínua del producte, si es modifiquen o es modifiquen els paràmetres de la mostra, prevaldrà el fitxer aleatori. L'empresa té el dret d'interpretació final sense previ avís.