Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Què és un grup electrògen dièsel totalment automàtic?

Temps: 2018-03-20 Accessos : 4

En termes generals, l'interruptor del grup electrògen dièsel necessita un funcionament manual. No obstant això, el funcionament manual és inevitable quan és impossible realitzar-ho, per la qual cosa es necessita un grup electrògen dièsel automatitzat per realitzar-ho. Què és un grup electrògen dièsel totalment automàtic?

 Per aconseguir un grup electrògen dièsel totalment automàtic, cal afegir un gabinet d'arrencada automàtica i de commutació automàtica sobre la base del grup electrògen dièsel ordinari per aconseguir un conjunt totalment automàtic, sense operació manual. Quan falla la xarxa elèctrica, el grup electrògen dièsel detecta automàticament el senyal i engega el grup electrògen dièsel dins del temps establert. En general, es pot iniciar en 30 segons i l'usuari pot ajustar-lo ell mateix.

 L'anterior és la introducció del grup electrògen dièsel totalment automàtic. Es recomana que expliqui les seves necessitats als fabricants i al personal de vendes a l'hora de comprar grups electrògens dièsel, de manera que pugui adquirir un grup electrògen satisfactori.