Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Com triar la potència del grup electrògen dièsel?

Temps: 2019-11-30 Accessos : 14

A l'hora de comprar grups electrògens dièsel, s'ha de tenir plenament en compte el rendiment global i els indicadors econòmics dels grups electrògens dièsel, la professionalitat del proveïdor, la ubicació geogràfica i el nivell professional real, i si el proveïdor disposa de mitjans de servei postvenda, com ara vehicles de reparació d'emergència. , maquinària especial, etc. A continuació, considereu si la potència de la unitat seleccionada coincideix amb la potència de la càrrega elèctrica. En general, és millor seleccionar la potència de la unitat en funció de: potència nominal de la unitat x 0.8 = potència dels equips elèctrics. Si hi ha motors grans i mitjans, s'ha de considerar 2-5 vegades el corrent d'arrencada. Si la unitat s'utilitza principalment per carregar el SAI, s'ha de fer una consulta professional segons la situació real del SAI i, a continuació, es pot determinar la potència nominal del generador.

Abans de seleccionar un grup electrògen dièsel, primer heu d'aclarir la relació entre les cinc potències principals dels paràmetres del grup electrògen dièsel, és a dir, potència aparent, potència activa, potència nominal, potència màxima i potència econòmica. Molta gent confondrà les seves definicions. Aquí us ajudarà a ordenar-ho perquè pugueu entendre.

(1) La unitat de potència aparent és KVA, que s'utilitza per expressar la capacitat dels transformadors i SAI al nostre país.
(2) La potència activa és 0.8 vegades la potència aparent, la unitat és KW. el meu país s'acostuma a alimentar equips de generació i equips elèctrics.
(3) La potència nominal d'un grup electrògen dièsel es refereix a la potència que es pot operar contínuament durant 12 hores.
(4) La potència màxima és 1.1 vegades la potència nominal, però només es permet 1 hora en 12 hores.
(5) La potència econòmica és 0.75 vegades la potència nominal, que és la potència de sortida que el grup electrògen dièsel pot funcionar durant molt de temps sense limitació de temps. Quan funciona amb aquesta potència, el combustible és el mínim i la taxa de fallada és la més baixa.

Quan escolliu un grup electrògen dièsel, podeu calcular la mida de la càrrega que necessiteu per endavant i, a continuació, triar el grup electrògen segons la càrrega.