Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Com engegar un grup electrògen dièsel

Temps: 2019-06-15 Accessos : 8

1) Col·loqueu l'interruptor selector del regulador de tensió a la pantalla de l'interruptor a la posició manual.
2) Enceneu l'interruptor de combustible i, al mateix temps, fixeu la maneta de control de combustible a la posició de l'accelerador d'unes 700 rpm.
3) Utilitzeu el mànec de l'interruptor de la bomba d'oli d'alta pressió per bombar l'oli manualment de manera contínua fins que hi hagi resistència a bombar l'oli i l'injector de combustible faci un xirris nítid.
4) Col·loqueu la maneta de l'interruptor de la bomba d'oli a la posició de treball i premeu la vàlvula reductora de pressió a la posició de reducció de pressió.
5) Gireu el mànec a mà o premeu el botó d'arrencada elèctrica per engegar el motor dièsel. Quan el motor dièsel arriba a una velocitat determinada, estireu ràpidament l'eix reductor cap a la posició de treball per engegar el motor dièsel.
6) Un cop arrenqui el motor dièsel, torneu a girar la clau elèctrica a la posició mitjana i la velocitat s'ha de controlar a 600-700 rpm i presteu molta atenció a la pressió de l'oli i a la indicació del manòmetre (per a la pressió de l'oli de treball, consulteu les instruccions de funcionament de diversos motors dièsel). Si no hi ha cap indici de pressió d'oli, tanqueu-lo immediatament per a la inspecció.
7) Si el grup electrògen dièsel funciona normalment a baixa velocitat, la velocitat es pot augmentar gradualment fins a 1000 ~ 1200 rpm per a l'operació de preescalfament. Quan la temperatura de l'aigua és de 50 ~ 60 ℃ i la temperatura de l'oli arriba a uns 45 ℃, la velocitat augmentarà a 1500 rpm. /Min, observeu que el mesurador de freqüència del panell de distribució hauria d'estar al voltant de 50 Hz i el voltímetre ha de ser de 380-410 volts. Si la tensió és alta o baixa, es pot ajustar el reòstat de camp magnètic.
8) Si el grup electrògen dièsel funciona normalment, podeu tancar l'interruptor d'aire entre el generador i la càrrega i, a continuació, augmentar gradualment la càrrega i enviar energia a l'exterior.