Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Un generador dièsel de 150 quilowatts resol el problema del consum d'electricitat a l'illa Xisha, Hainan

Temps: 2016-07-20 Accessos : 3

S'han construït vint-i-set edificis residencials amb una superfície total de construcció de 5504 metres quadrats. L'equip dessalinitzador d'aigua de mar pot proporcionar 100 tones d'aigua dessalada cada dia. Dos generadors dièsel de 150 quilowatts generen electricitat dia i nit sense interrupció, la qual cosa soluciona el consum elèctric de més de 180 pescadors de l'illa. problema.

Tanmateix, fa només dos anys, els subministraments a Zhaoshudao encara eren molt ajustats i els pescadors tenien una vida difícil.

El periodista va anar a l'illa el maig del 2012. El més comú a l'illa són munts de conques. A causa del flux d'aigües residuals, la sorra marina de la carretera del poble de pescadors està tenyida de negre i les mosques envolten les closques dels caragols. Les piles circulen i s'agrupen, i el menjar acabat de cuinar sovint es converteix ràpidament en l'objectiu de les mosques.

En els darrers deu anys més o menys, el gran cubell blau s'ha convertit en el símbol de Xisha: els pescadors de les petites illes de Xisha només poden confiar en els vaixells de pesca per subministrar aigua dolça, i simplement no poden suportar ser utilitzats per banyar-se. No hi ha electricitat a l'illa. Quan es fa fosc, els pescadors poques vegades surten. Quan els subministraments s'interrompen en un dia de tempesta, només poden viure de la pluja.

"Zhao Shudao solia tenir moltes galledes d'aigua, mosques i escombraries, però ara hi ha moltes aixetes, papereres i cocoters". va dir Xiao Jie, secretari i alcalde de la ciutat de Sansha. Només Shudao pot tenir els grans canvis d'avui".

Des de la creació del Comitè de Treball i Comitè de Gestió de Qilianyu el juliol de 2014, la construcció d'infraestructures a l'illa s'ha impulsat ràpidament. En menys d'un any es va construir una rotonda d'1.6 quilòmetres i un magatzem d'aigua al llarg de la carretera. La sèquia recull l'aigua de pluja. A banda i banda de la carretera, milers d'arbres de coco es balancejaven amb la brisa del mar, i els ocells abans extingits van tornar a l'illa de Zhaoshu.

La zona marítima de la ciutat de Sansha és àmplia i hi ha moltes illes. Actualment, només les aigües de les illes Xisha Yongle poden ser visitades per la gent normal.