Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Què podria provocar que el grup electrògen dièsel s'encén?

Temps: 2017-01-30 Accessos : 4

L'engegada és una de les avaries que es troben durant l'ús de grups electrògens dièsel. Molts usuaris no tenen molt clar els motius de l'engegada dels grups electrògens i, inevitablement, tindran pressa quan es trobin amb un fenomen d'engegada. Segons el fabricant del grup electrògen dièsel, si es produeix un viatge del generador, es pot comprovar des dels aspectes següents:

1. Realitzeu una inspecció detallada a l'exterior de la unitat transformadora i dels equips relacionats per determinar si hi ha una fallada externa.
2. Comproveu si el dispositiu de visualització del generador mostra un error. Si es veu, talla l'excitació. Si no es mostra, ajusteu la tensió i la freqüència del generador, comproveu si la font d'alimentació és normal o no i si el transformador d'arrencada està connectat entre si.
3. Si la protecció contra sobreintensitat del generador és causada pel diferencial del bus o per una fallada de la subestació, cal comprovar si l'exterior del generador és normal. Després d'aïllar l'error, connecteu-vos a la xarxa.
4. Abans d'engegar, si hi ha una forta excitació i sobretensió de corrent, significa la fallada interna del generador-transformador, que s'ha de solucionar a temps.
5. Si no hi ha una forta excitació abans del viatge, no hi ha augment de corrent, la xarxa funciona amb normalitat i el motor, el generador i el transformador principal també són normals, cal comprovar la protecció de l'acció. Si tot és normal durant el procés d'impuls, el generador es pot connectar a la xarxa i, a continuació, continua buscant altres motius.