Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

El projecte d'energia solar de Sud-àfrica necessita urgentment inversió estrangera

Temps: 2015-07-15 Accessos : 8

El portaveu del govern sud-africà, Tenba Maceko, va dir el dia 18 que Sud-àfrica ha llançat oficialment un pla per a una central d'energia solar d'alta potència amb una capacitat de generació de 100 megawatts. El govern sud-africà espera rebre una forta inversió de consorcis i institucions estrangeres.

L'Agència de Notícies de Sud-àfrica va citar Maceko dient que el projecte d'energia solar es troba a Upington, la capital de la província del nord-oest de Sud-àfrica. És un projecte important per al desenvolupament d'energia neta a Sud-àfrica. A causa de la manca de fons, la construcció del projecte d'energia solar va trobar obstacles. Es preveu que el projecte tingui un cost de 150 milions de rands (uns 20.6 milions de dòlars EUA).

Maceko va dir que la ubicació geogràfica i l'entorn natural del projecte d'energia solar són molt adequats per a la construcció de centrals d'energia solar. El govern sud-africà ha determinat que una economia verda i respectuosa amb el medi ambient serà el principal motor de la propera etapa de l'economia sud-africana. Això no només crearà un gran nombre de llocs de treball, sinó que també reduirà les emissions de carboni de Sud-àfrica.

Sud-àfrica és un país de gran potència a l'Àfrica. La seva generació d'energia representa dos terços del total d'Àfrica. Gairebé el 90% prové de la generació d'energia de carbó. Amb l'augment de la demanda d'electricitat dels darrers anys, Sud-àfrica, el "país ric en energia", ha començat a experimentar escassetat d'electricitat. Tot i que se centra en el desenvolupament de l'energia nuclear, Sud-àfrica també presta cada cop més atenció a l'ús d'energies netes i renovables com l'energia solar.