Tots els pobles

Notícies de la indústria

Estàs aquí : Inici> Notícies > Notícies de la indústria

Pla de desenvolupament energètic d'Algèria

Temps: 2015-04-20 Accessos : 2

En el nou pla quinquennal, es continuaran implementant projectes d'infraestructures petroquímiques a gran escala, estacions de gas natural liquat i ampliació de refineries. Segons les perspectives de desenvolupament a mitjà termini dels productes derivats del petroli, la producció d'hidrocarburs continuarà creixent. Promourà la implementació d'un gran nombre de projectes de reforç i ampliació de gasoductes, especialment en l'àrea de gas natural, per maximitzar la demanda interna i augmentar la capacitat d'exportació. En els propers anys, els productes derivats del petroli també tindran un major desenvolupament, especialment els projectes de nova construcció.

La capacitat de producció d'energia continua creixent. El pla de desenvolupament a mitjà termini construirà una nova central elèctrica de 4000 MW per cobrir la creixent demanda d'energia del país. Pel que fa a la transmissió d'electricitat i gas, el 98% de les llars d'Algèria tenen electricitat i el 44% de les llars estan connectades al gas natural.

El departament de mineria d'Aneng té previst invertir en la construcció de 14,000 km de línies de transmissió i 9,300 km de gasoductes de gas natural cada any, de manera que les grans zones rurals puguin utilitzar gas natural i electricitat.